Politika

SDS: Vrijeme je da preuzmemo odgovornost i vodimo Srpsku

Srpska demokratska stranka /SDS/ je državotvorna stranka i vrijeme je da ponovo preuzme odgovornost da vodi Republiku Srpsku, poručeno je u Srednjem Dragaljevcu kod Bijeljine gdje su se predstavili kandidati SDS-a za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH.

Potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić rekao je da je neophodno poboljšati standard građana, jednako ulagati u razvoj svih regija u Srpskoj, što će konkretno u Semberiji značiti završetak kapitalnih projekata u kojima je, kako je naveo, izostala podrška Vlade.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Tomica Stojanović rekao je sinoć da Srpsku treba da vode oni koji su je i stvarali, odnosno ljudi koji su sinonimi poštenja i rodoljublja.

“SDS je, zajedno sa svojim narodom, stvorio Republiku Srpsku. Veliki broj članova SDS-a dao je svoju slobodu za stvaranje Srpske”, naglasio je Stojanović.

U Srednjem Dragaljevcu predstavili su se i kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske Darko Mitrić, Slađana Jovanović, Branka Savčić i Dragan Đurđević, kao i kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva Ivana Petričević.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!