Politika

Cvijanović: Gradiška zna kako uzvratiti SNSD-u

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je večeras u Novoj Topoli da je vlast Srpske ove godine uložila 5,5 miliona KM u različite projekte u Gradišci, koji su važni za život građana i istakla da će oni znati uzvratiti SNSD-u.

“To su projekti koje je Vladi Republike Srpske predložila lokalna zajednica koja je aktivna, radi i sarađuje sa institucijama Srpske”, naglasila je Cvijanovićeva na predizbornom mitingu SNSD-a.

Loading...

Ona je izrazila zadovoljstvo podrškom građana na skupu u Novoj Topoli, ističući da to označava ubjedljivu pobjedu SNSD-a na području Gradiške.

“Postoji razumijevanje sa narodom Gradiške. Prošli smo dosta toga zajedno i pobjeđivali velike suše, poplave i led, krizu i teška vremena. Oni znaju kako će uzvratiti SNSD-u”, rekla je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da SNSD u ovom kraju redovno pobjeđuje na izborima i uvijek se odužuje ljudima za tu podršku.

“Ovo je dobar narod, posvećen slobodi i izgradnji Republike Srpske i zato smo ovdje uvijek dobro dočekani. Ljudi su došli večeras na politički dogovor sa nama o tome šta ćemo raditi u budućnosti”, rekao je Dodik.

On je istakao da je ubijeđen da će narod u Novoj Topoli ponovo glasati za SNSD i kandidate ove stranke.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske iz Izborne jedinice dva Ognjen Žmirić rekao je da Nova Topola od 2012. do 2016. godine, kada su lokalnu vlast činile stranke Saveza za promjene, nije dobila ništa.

“Ove godine radimo tri kilometra trotoara u Novoj Topoli, rekonstruišemo Dom kulture i ulažemo šest miliona KM u infrastrukturu u Agroindustrijskoj zoni gdje italijanska `Kalcedonija` gradi objekat za 500 radnika. Gradi se i tržni centar gdje će biti zaposleno najmanje 50 radnika”, naveo je Žmirić.

On je naglasio da Nova Topola napreduje i da je siguran da će narod to prepoznati i ponovo na izborima podržati SNSD.

Na predizbornom skupu predstavili su se i nosilac liste za parlament BiH iz Izborne jedinice jedan Nebojša Radmanović, nosilac liste za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jedinice dva Darko Tomaš i ostali kandidati.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!