Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Sanacija ulica Franca Šuberta i Milana Brankovića

U okviru investicionog održavanja gradskih saobraćajnica, u toku su radovi na sanaciji kolovoza u ogranku Ulice Franca Šuberta i u dijelu Ulice Milana Brankovića.

Prema podacima Odjeljenja za saobraćaj i puteve, radovi su izvedeni i u Ulici Blagoja Parovića, a u toku je obnavljanje asfaltnog kolovoza na dijelovima gradskih saobraćajnica u ulicama Mlađe Ćusića i Milana Brankovića. U skladu sa dinamikom izvođenja radova, u planu je sanacija kolovoza i u sljedećim ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića, Trive Amelice, Ilije Garašanina (kod Doma zdravlja), Srpskih rudara, Karađorđevoj (trotoari), Carice Milice (trotoari), Krfskoj, Davida Štrpca, Stevana Bulajića, Grčkoj i Ivana Franje Jukića.

Kada su u pitanju prigradske i seoske mjesne zajednice, tokom ove sedmice izvodi se sanacija kolovoza na području naselja Borkovići, Bočac, Stričići i Priječani.

U okviru rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva izvedeni su radovi na sljedećim putnim pravcima: Saračica – crkva Brankovac, Bojanića mlin – Janjetovići, škola Melina – Gornji Majstorovići, škola Obrovac – Đurđevići, Alin gaj – Debeljaci, Kozjerac – Milosavići, Kadina voda – Vranješi – Maslarići, Ševe – Zovik, Priječani – 9. januar, put za Stare Grbiće, put za Durbića brdo, Grabovac – Kovačevići – Vukelići – Saračica, Regode – Stojčići, Čokorska polja – Kremenovići, ogranak puta Šumari – Gornja Piskavica, Novo naselje – Topići, a trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji kolovoza i izgradnji trotoara u centru Piskavice.

Izvor
Gradska uprava
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button