Banjaluka

Radojičić, Antonić, Stanivuković i gradsko perje: Oštra rasprava na društvenim mrežama

Nakon što je Draško Stanivuković, odbornik PDP-a u Skupštini grada na svom Facebook profilu napisao:

– Svjestan sam da je preko 20.000 vas podržalo mene kao vašeg poslanika u Skupštini RS. Svjestan sam da zbog toga moram da preuzmem odgovornost! Svjestan sam svega i spreman! Nastavljamo dalje još jače.

Loading...

Njegov kolega iz gradske Skupštine se osjećao pozvanim da ga podsjeti na način na koji on gradi svoju političku karijeru, upitavši ga, između ostalog i da li je svjestan da ima desetine miliona KM od posredovanja prodaje elektronskih dopuna telekoma, jer eto M:TEL ne zna sam prodavati dopune, pa im on to radi i uzima procenat i dodao “I onda prodaješ priču o odricanju odborničke i poslaničke naknade”.

Stanivuković je na ovu objavu odgovorio:

– Ovo je treća diskusija koju vidim od tebe. Dvije si imao za dvije godine Skupštine. Pa makar i o meni, samo neka ti nama diskutuješ – napisao je on.

Komentar na političko djelovanje odbornika Stanivukovića je imao i gradonačelnik, napisavši:

– Kako se kititi tudjim perjem ili “marketing proizvod” . Nakon sto je gradski nadzor uocio i nalozio sanaciju radova na putu u Cesmi na racun izvodjaca – mladjani odbornik/poslanik izadje i snimi video kao “onaj koji otkriva i rjesava”. I to nije prvi put.

a predstavnik mladih snaga vladajuće partije je dodao:

– Grad raspiše tender za sanaciju pasarele, on plati tu informaciju, ode na pasarelu i snimi “pogledajte u kakvom nam je stanju pasarela, NAŠA DJECA ovuda ne mogu ići u školu”, pasarela se PO PLANU sanira, on izađe i kiti se “gradskim perjem”;
– Grad raspiše tender za sanaciju lifta za invalide, on plati informaciju i ode snimiti “NAŠI INVALIDI ne mogu u bioskop, ne radi im lift”, lift se PO PLANU sanira, on opet snima i kiti se “gradskim perjem”; i tako 10-ine puta!

– Obični lažov i manipulator koji se predstavlja kao borac za djecu, invalide i “SVE NAŠE GRAĐANE”! Da, to je onaj koji laže da sam ja imao 2 diskusije u 2 godine, samo LAŽE, jer to mu je jedini posao!

Narodni poslanik Srđan Mazalica je samo kratko komentarisao:

– Ulazi u skupštinu da mu pokažemo gdje mu je mjesto!

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!