Banjaluka

Sanacija liftova u tri stare zgrade u Banjaluci

Tri zajednice etažnih vlasnika dobiće ove godine pomoć grada Banjaluka za sanaciju liftova

Ukupna procijenjena vrijednost ovog projekta je oko 80.000 KM, a u gradskom Odjeljenju za komunalne poslove pojasnili su da će grad izdvojiti 60 odsto ili nešto više od 50.000 KM, dok će preostali iznos od 30 do 40 odsto dati zajednice etažnih vlasnika koje su izabrane putem javnog poziva.

Kako su naveli, za ovogodišnji projekat sanacije liftova izabrane suzajednice etažnih vlasnika u Beogradskoj ulici broj 15, te Bulevaru cara Dušana broj 13 i broj 15.

Loading...

Za sanaciju lifta na stambenom objektu u Beogradskoj ulici procijenjena vrijednost radova iznosi 22.323 KM bez PDV-a, a na Bulevaru cara Dušana broj 13 i 15 po 23.323 KM bez PDV-a, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je navedeno, ugovor za sanaciju liftova biće zaključen sa izabranim izvođačem radova nakon uplate zajednica, a prema procentu učešća koji su naveli u prijavi na javni poziv.

Na javni poziv stiglo je ukupno šest prijava za ovu vrstu subvencije.

Gradska uprava je, po prošlogodišnjem pozivu, sanirala liftove u stambenim zgradama u ulicama Majke Knežopoljke broj pet, Bulevaru Živojina Mišića broj 47 i u Beogradskoj broj jedan, koji je prilagođen licima sa invaliditetom, a ukupna vrijednost ovog posla iznosila je 56.224 KM.

U okviru ovog projekta, namjera grada je pomoć građanima u finansiranju investicionog održavanja zgrada, čime se sprečava opasnost po život i zdravlje ljudi, omogućava bezbjednost, te funkcionalnost liftova.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!