Društvo

Davor Dragičević: 14. novembra će se desiti nešto što do sad nije viđeno u ovoj zemlji (VIDEO)

Odakle vam pravo, ubice, da otmete dijete? Ko vam je dao to pravo, država, sistem? Po okončanju sudskog procesa dostupni će biti i video materijali, jer to nije zločinački čin, to je sotonski čin, pa ko može neka gleda – poručio je Davor Dragičević, otac stradalog Davida.

On je na večerašnjem 213. skupu u Banjaluci rekao: “Nešto strašno će se dogoditi, što se nikad nije dogodilo u ovom gradu, ovoj zemlji, pa neka me institucije spriječe”.

“Zločinačke institucije će biti primorane taj dan da javno kažu sva imena organizatora i egzekutora, a ja vrlo dobro znam šta ću taj dan da uradim. Svi mediji će biti pozvani. Neće biti nasilja, ali nešto strašno će se dogoditi što se nikad u ovom gradu i ovoj državi nije dogodilo. Tako će biti i kraj, a neka me institucije spriječe”, poručio je Davor.

– Institucije će morati javno da objave sva imena mučitelja. Svako se bori na svoj način; ja to radim istinom, pravdom, srcem, dušom, iako ga nikad više neću vidjeti, zagrliti i poljubiti – sa sjetom je Davor govorio o sinu Davidu.

On je uputio i poziv sudijama.

– Ko me god tužio, ubrzajte taj proces. Samo ćete mi dati snage. Požurite sa predmetima protiv mene. Vrlo dobro znate šta ja imam od dokumentacije, a vi protiv mene i mog mrtvog djeteta nemate ništa. Sine moj, biće pravda za tebe – poručio je Davor na kraju skupa.
“Pravda za Davida, idemo do kraja” poručili su i večeras svi okupljeni oko porodice Dragičević koja sedam mjeseci traži istinu o smrti svoga sina.

Pjesma “Klinac u getu” pjevala se i ovaj put na Trgu Krajine.

Daniela Ratešić iz grupe Pravda za Davida poručila je nadležnima: “Dok ne pronađete one koji su ubile ovo dijete, nemate pravo ni kaznu za parkiranje da napišete”.

– Ovaj čovjek nikada neće ostati sam. Ostajemo uz Davora – uzviknula je ona, što je ispraćeno aplauzom okupljenih građana.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!