Politika

Novosti: Burna sjednica GO SDS: Sonja Karadžić Јovičević za savez sa SNSD-om

Na sjednici Glavnog odbora SDS-a koja se održava u Banjaluci, traje dramatična rasprava, saznaju Novosti.

Novosti navode da je Mirko Šarović na sjednici pokazao da mu je važnija funkcija od interesa srpskog naroda i Republike Srpske.

Izjavom “rano je za koaliciju”, Šarović se stavio na stranu Vukote Govedarice, iako je na ranijim sastancima sa članovima Predsjedništva SDS-a, jasno dao podršku formiranju koalicije sa Miloradom Dodikom.

Sonja Karadžić Јovičević, na sjednici je podržala koaliciju SDS-a sa SNSD-om.

Inače, ispred zgrade SDS-a u Banjaluci nalazi se grupa simpatizera ove stranke. Јednu veću grupu su, kako saznaju Novosti, doveli ljudi bliski Dejanu Sljepčeviću iz Novog Sada, finansijeru SDS-a i rođaku predsjednika stranke Vukote Govedarice. On se nalazi preko puta zgrade Predsjednistva SDS-a u Banjaluci. Doputovao je zajedno sa grupom od 10-ak momaka, a pretpostavlja se da su neki od njih i naoružani, navode Novosti.

Trenutno se pomenuta lica nalaze u neposrednoj blizini. Јedno lice je napolju kod automobila, dok su ostali ušli u zgradu SDS-a.

Izvor
novosti.rs
Ključne riječi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!