Politika

Jerinić: Vrh SDS-a nam je okrenuo leđa

Gradski odbor SDS-a Doboj nije okrenuo leđa SDS-u, nego je vrh stranke okrenuo leđa nama, poručio je Boris Jerinić, član Glavnog odbora SDS-a dan nakon što je dobojska delegacija napustila zasijedanje Glavnog odbora stranke u Banjaluci.

“Iznijevši niz neistina o predsjedniku Gradskog odbora Obrenu Petroviću, koji je izabrani poslanik SDS-a sa najvećim brojem glasova i mi nismo htjeli da slušamo te uvrede jer Gradski odbor SDS-a u Doboju je najbolji rezultat ostvario u RS. Nama su predavanje držali ljudi koji imaju po 200, 300 glasova… Koji su nas optuživali, i mi nismo mogli više da izdržimo… Jednostavno da slušamo one koji pričaju, a ništa ne rade”, kazao je Jerinić.

Loading...

Sjednicu su, kaže Jerinić napustila dva člana Predsjedništva SDS-a iz Doboja, Nebojša Marić i Nina Bukejlović, dva poslanika sa najvećim brojem glasova, Marić i Danijel Jošić, te ostali funkcioneri iz Doboja.

“To govori da mi imamo jedno jedinstvo, i da ćemo mi zajedno donositi odluke. Mi ćemo u što kraćem roku održati Skupštinu SDS u Doboju i zauzeti stavove i u kojem će pravcu Gradski odbor da djeluje”, navodi Jerinić, te istakao da će dobojskim SDS-ovcima prenijeti kako su tretirani u nedelju u Banjaluci.

On ne očekuje da će zbog odlaska sa sjednice trpiti sankcije vrha stranke jer nisu kažu prekrsili niti jednu odredbu Statuta SDS-a, te dodao da o raspuštanju dobojskog odbora nije bilo govora dok je on bio prisutan na sjednici.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!