Društvo

U narednoj godini moguće povećati prosječnu platu na 1.000 KM

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik očekuje da će Srpska uspjeti da u narednoj godini podigne prosječnu platu radnika na 1.000 KM.

Dodik je danas novinarima nakon sastanka sa predstavnicima poslovne zajednice koji je održan u banjalučkom preduzeću “Krajina klas” rekao da je ovaj koristan i važan sastanak organizovan zahvaljujući Uniji udruženja poslodavaca Srpske, na kojem su razmijenjene ideje koje bi trebalo ugraditi u novu ekonomsku politiku Srpske.

On je naveo da će u narednom periodu biti rađeno na konkurentnosti ovdašnjih uslova za privređivanje, kao i na tome da se zadrže ljudi u Srpskoj.

Loading...

Kada je riječ o distribuciji šumskih sortimenata, Dodik je naglasio da je potreban drugi pristup jer je očigledno da postojećim nije zadovoljan znatan broj prerađivača drveta.

Predsjednik Srpske Milorad Dodik danas se u naselju Debeljaci kod Banjaluke sastao sa predstavnicima poslovne zajednice i posjetio pogone preduzeća “Krajina klas”, koje je vodeće pekarsko i slastičarsko preduzeće u Srpskoj.

On je naglasio da u kompaniji “Krajina klas” vidi mnogo uloženog truda i poslovnog entuzijazma uprave i radnika.

Osim Dodika, ovu firmu su posjetili kandidat za mandatara za sastav nove Vlade Srpske Radovan Višković, ministar finansija Zoran Tegeltija i ministar nauke i tehnologije Alen Šeranić.

Izvor
Glas Srpske
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!