Sport

Borac u osmini finala Čelendž kupa

Rukometaši banjalučkog Borac M:tela plasirali su se u osminu finala Čelendž kupa pošto su u dvomeču trećeg kola pobijedili Vogošću Poljine Hills. U prvom meču su slavili rezultatom 23:22, a sinoć u svom “Boriku” sa 30:18 (13:8), čime su nakon 14 godina izborili evropsko proljeće.

Banjalučani su od starta zaigrali agresivnije, odbrana je bila dobra, ali i napad pa je u 10. minutu na semaforu pisalo 5:0 za domaćina.

Loading...

Prethodno (osmi minut) je Adi Džinović dobio crveni karton zbog prekršaja nad Srđanom Savićem, tako da je Vogošća bez njega morala da igra u nastavku.

Do kraja poluvremena postigli su osam golova, pet manje od Borca za koji je odlično branio Bojan Ljubišić (10 odbrana u prvom poluvremena).

Borac je bio bolji i u nastavku utakmice.

Najefikasniji u Borcu bili su Vladan Đurđević sa sedam golova i Dean Šešić sa šest, a Ljubišić je utakmicu završio sa 15 odbrana.

Najbolji u Vogošći bili su Damir Efendić, nekadašnji golman Borca, sa 13 odbrana, dok je najefikasniji bio Almir Osmanhodžić sa četiri pogotka.

“Presudila je naša borbenost i želja za pobjedom. Zasluženo smo slavili, a zahvalio bih se fenomenalnim navijačima” rekao je Ljubišić nakon utakmice.

Ko će bh. predstavniku biti rival u osmini finala biće poznato nakon žrijeba.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!