Društvo

Građani BiH i Republike Makedonije od sutra granične prelaze će moći prelaziti sa ličnim kartama

Sporazum između Savjeta ministara BiH i Vlade Republike Makedonije o uslovima putovanja državljana dvije zemlje, koji su potpisali ministri inostranih poslova BiH i Republike Makedonije Igor Crnadak i Nikola Dimitrov 12. marta 2018. godine, stupa na snagu sutra, 1. decembra 2018. godine.

Stupanjem na snagu ovog sporazuma, građani BiH i Republike Makedonije će od 1. decembra 2018. godine granične prelaze spomenutih zemalja moći prelaziti sa ličnim kartama.

Loading...

Sporazumom je regulisano da će stupiti na snagu 30 dana nakon prijema posljednjeg pismenog obavještenja da su ispunjene unutrašnje zakonske procedure za stupanje Sporazuma na snagu.

“Posljednja notifikacija Ministarstva inostranih poslova BiH primljena u Ambasadi Republike Makedonije 23. oktobra 2018. godine, te je kao datum stupanja Sporazuma na snagu utvrđen je 1. decembar 2018. godine”, saopšteno je iz MVP-a BiH.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!