Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Potraga za nestalom staricom iz Čelinca

Na reonu Gozne kod Čelinca u toku je velika potraga za nestalom Jelkom Maličević (86) iz tog sela koju predvode pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS) Banja Luka.

Maličević je nestala u noći s 26. na 27. novembar, nakon što se udaljila od svoje kuće i otad joj se izgubio svaki trag. Nestanak je prijavljen nadležnim službama, a u potragu su se odmah uključili pripadnici GSS-a Banjaluka i Civilne zaštite koji, zajedno s mještanima, tragaju za nestalom staricom.

“Trenutno se na terenu nalazi između 20 i 30 ljudi koji pretražuju reon Gozne, gdje je starica posljednji put viđena. Riječ je o brdovitom, šumskom području, što znatno otežava potragu. Nažalost, do sada nije pronađen ni jedan jedini trag, ali ne odustajemo i nastavljamo s pretragom terena sve dok ne dođemo do rezultata” rekao je vođa potrage GSS Banjaluka Jasminko Jovanović.

On apeluje na sve građane koji imaju informacije o nestaloj starici ili njenom kretanju da se jave na dežurni broj GSS-a 066/345-112. Nestala Maličević je srednje građe, sijede kose, a u trenutku nestanka na sebi je nosila smeđu haljinu.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button