Politika

Potez za rubriku Vjerovali ili ne: Kada je Džaferović ugledao zastavu Srpske samo je napravio OŠTAR ZAOKRET

Zastava Republike Srpske, koja je postavljena ispred Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, toliko bode oči bošnjačkom članu Predsjedništva BiH Šefiku Džaferoviću da je zaobilazi u širokom luku.

Kako se saznaje, jutros je pred početak sastanka sa ambasadorima PIK-a Džaferović napravio potez za rubriku „vjerovali ili ne“.

Loading...

– Kabinet srpskog člana Predsjedništva i zastava ispred njega, nalaze se između kabineta druga dva člana Predsjedništva, ali i kod svečanog salona, gdje se održavaju sastanci i drugi prijemi. Prilikom polaska na sastanak sa ambasadorima, Džaferović je krenuo u svečani salon, ali kada je ugledao srpsku zastavu ispred Kabineta Milorada Dodika, napravio je oštar zaokret i uputio se u svečani salon drugim, udaljenijim putem, kako bi sa druge strane došao u salu na sastanak – priča sagovornik.

Izvor ističe da je Džaferović tim potezom pokazao da mu toliko smeta zastava Republike Srpske da ne može ni da prođe pored nje, a kamoli da je gleda.

Podsjećamo da je nedavno hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić pokušao da objasni javnosti ko sklanja zastavu Republike Srpske iz Predsjedništva BiH.

– Šefik ide s lijeve strane kad se ugase svjetla u Predsjedništvu, ja idem s desne. Onda ko prije stigne do te zastave, sklonimo je – objasnio je kroz smijeh Komšić.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!