Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Kultura

Zvijezdi serije Game of Thrones izletio spojler o događajima u zadnjoj sezoni serije

Fanovi serije Game of Thrones već dugo grizu nokte iščekujući posljednju sezonu ove spektakularne serije, a najava “najveće bitke u istoriji televizije” ne pomaže im da budu strpljivi.

Spojler o događajima iz posljednje sezone stigao je iz pomalo neočekivanog izvora. Glumac Vladimir Furdik, koji u seriji glumi tajanstvenog Noćnog kralja, slučajno je otkrio kad bi se trebala dogoditi ta dosad neviđena bitka.

“U trećem dijelu zadnje sezone odigraće se bitka koju su producenti najavili kao najveću u istoriji televizije. Gotovo cijela epizoda bit će posvećena samo toj borbi, a trajaće oko sat vremena”, rekao je u intervjuu za mađarski Sorozat Wiki.

Bitka o kojoj govori snimana je punih 55 dana, a o njoj postoje brojna nagađanja budući da je to praktično jedino što se zna o osmoj sezoni.

“Gledati najveću bitku ikad ne zvuči baš uzbudljivo. Zapravo, djeluje vrlo dosadno. Jedan od izazova je bio kako zadržati pažnju gledalaca, no prema tome smo išli od samog početka. Ipak se radi o sukobu živih i mrtvih, ne možete to nagurati u samo 12 minuta”, dodao je Furdik.

Izvor
index.hr
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button