Politika

Imenovana povjereništva DNS-a za Bijeljinu, Čelinac i Gradišku

Predsjedništvo Demokratskog narodnog saveza /DNS/ imenovalo je povjereništva za raspušteni Gradski odbor te stranke u Bijeljini, te opštinske odbore Čelinac i Gradiška, koja prezimaju ovlaštenja odbora do sazivanja izbornih skupština.

Povjereništva imaju zadatak da počnu sa održavanjem sastanaka sa članstvom te da aktivno rade na ostvarenju programskih ciljeva DNS-a, saopšteno je iz ove stranke.

U saopštenju se podsjeća da je članstvo DNS-a opredijeljeno za podršku politici koju vodi predsjednik stranke Marko Pavić i podržalo je ranije donesene odluke Predsjedništva DNS-a, što je jasno iskazano na sjednici Glavnog odbora 8. decembra.

Na glavnom odboru DNS-a podržane su i odluke Predsjedništva DNS-a sa 15. i 16. sjednice, među kojima su i one vezane za organizacije DNS-a u Bijeljini, Čelincu i Gradišci.

Gradski odbor DNS-a Bijeljina je 4. decembra donio odluku o istupanju iz stranke, a zatim su takve odluke donijeli i opštinski odbori iz Čelinca i Gradiške.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!