Društvo

Cvijanovićeva na manifestaciji “Ličnost godine”

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovaće večeras u Banjaluci manifestaciji “Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja”, u organizaciji “Nezavisnih novina”.

Manifestacija će biti održana u Kristalnoj dvorani hotela Bosna od 18.00 časova, uz direktan prenos na RTRS-u i na portalu Nezavisnih.

Loading...

“Nezavisne novine” večeras će po 16. put birati ličnost godine u BiH, a priznanja čekaju i sve koji su svojim radom obilježili godinu na izmaku.

Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji “Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja”, koja ovaj naziv nosi od 2016. godine u čast njenog pokretača i osnivača “Nezavisnih novina” Željka Kopanje, koji je preminuo 8. avgusta te godine od posljedica srčanog udara.

Glavni i odgovorni urednik “Nezavisnih novina” Sandra Arbutina Gojković rekla je Srni da će, uz ličnost koja je obilježila godinu, biti proglašeni i najbolji ministri Republike Srpske i Federacije BiH, kao i u Savjetu ministara.

Ona je dodala da su najbolje ministre birali čitaoci “Nezavisnih”.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!