Društvo

Čubrilović podijelio paketiće djeci u Zotoviću

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović posjetio je danas Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” u Banjaluci i uručio nikoljdanske paketiće djeci koja borave na rehabilitaciji u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Čubrilović je nakon predstave koju su priredila djeca i podjele paketića izjavio novinarima da je zadovoljan sa kakvom ljubavlju i raspoloženjem i pozitivnom energijom osoblje Zavoda radi sa djecom.

Loading...

“Ovo je mali znak pažnje koju možemo ukazati i djeci sa posebnim potrebama, ali i da zahvalimo osoblju što ima energije, volje, snage da radi ovako složene i važne poslove, uključujući ovu djecu u svakodnevne poslove koji će im sutra omogućiti da punu ravnopravni članovi društva”, naveo je Čubrilović i pojasnio da je njegova posjeta Zavodu u vrijeme prznika već tradicionalna.

On im je poželio puno sreće za novogodišnje i božićne praznike.

Pomoćnik direktora za medicinske poslove Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” Snježana Novaković Bursać rekla je da su njima ovi dani posebno važni sa apekta pažnje cjelokupnog društva, imajući u vidu da su ove godine i predmet akcije “S ljubavlju hrabrim srcima”.

“Zahvalni smo na naporu svih naših institucija, posebno kabinetu predsjednika Republike i predsjednika Narodne skupštine što su inicirali i podržavaju akciju. Mislimo da će nabavka opreme za robotski asistiranu habilitaciju i rehabilitaciju značajno doprinijeti našim naporima da djeca kojima su potrebne usluge Zavoda dobiju bolju pokretljivost i funkcionalnost”, pojasnila je Bursaćeva.

Ona je naglasila da, iako je u radu Zavoda najvažniji ljudski faktor zbog čega se trude da svoje timove ojačaju i njihov razvoj podrže u svakom smislu, moderno doba zahtijeva i upotrebu tehnologija za habilitaciju i rehabilitaciju.

Bursaćeva je zahvalila Čubriloviću za pažnju koju posvećuju i za institucionalnu brigu za cijeli zdravstveni sistem, a posebno za Zavod.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!