Društvo

Radojičić: Osnovni zadatak nadležnih institucija da riješe slučaj mladića Davida Dragičevića

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, izjavio je danas da je osnovni zadatak nadležnih institucija da riješe slučaj mladića Davida Dragičevića i apelovao na sugrađane da se uzdrže od bilo kakvog nasilja i incidenata.

U obraćanju na današnjoj sjednici Skupštine grada, Radojičić je pozvao na očuvanje mira i bezbjednosti na području grada i apelovao na građane da ne nasjedaju na provokacije sa bilo koje strane.

Loading...

– Svi moramo zadržimo mir i racionalnost u ovim vremenima, te da i institucije i građani budu u okvirima onog što propisuju zakoni i propisi – reako je Radojičić.

On je naglasio da su Ustavom RS i relevatnim zakonima propisani okviri izražavanja mišljenja i slobode okupljanja, te da je, u tom smislu, gradska adminsitracija postupala po službenoj dužnosti i zakonu, striktno se pridržavajući svojih nadležnosti.

– Nesumnjivo je da svi mi u gradu imamo vrlo različitia mišljenja, pa i o ovome što se sada dešava. Nemojte, molim vas, da se u gradu naprave nepremostive razlike i razdori i da iza toga ostanu posljedice koje će trajati mnogo duže i da uđemo u onu narodnu „dok se dvoje svađaju treći se koristi“. Nemojte da dođemo u situaciju da neko treći sa strane arbitrira između nas samih u gradu. Dušebrižnika sa strane je već mnogo – rekao je Radojičić.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!