Društvo

Sindikat radnika unutrašnjih poslova: Osuda nasilja nad policajcima

Republički odbor Sindikata radnika unutrašnjih poslova Republike Srpske je na današnjoj sjednici osudio i odbacio svaki oblik nasilja nad pripadnicima policije Srpske, koji časno i odgovorno izvršavaju svoje profesionalne obaveze.

Ovaj sindikat je pozvao sve aktere jučerašnjih događaja u Banjaluci da se uzdrže od svakog oblika nasilja, narušavanja javnog reda i mira, te da svoja uvjerenja iskazuju na miran i dostojanstven način.

“Poznat je stav Sindikata radnika unutrašnjih poslova Srpske da je u najvećem interesu svih, prvenstveno porodice Dragičević, ali i cjelokupne javnosti, da se slučaj tragične smrti Davida Dragičevića razriješi u najkraćem mogućem roku”, navodi se u saopštenju sa sjednice Republičkog odbora ovog sindikata.

Rješenje ovog slučaja moguće je samo kroz institucije Srpske, koje moraju biti maksimalno posvećene, što treba rezultirati rješenjem ovog događaja, a što je od najvećeg interesa svih institucija Republike Srpske, saopšteno je iz Sindikata radnika unutrašnjih poslova.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!