Kultura

Winter Fresh Wave za pamćenje!

Winter Fresh Wave u Sarajevu premašio očekivanja!

Drugo, a prvo sarajevsko izdanje Winter Fresh Wave premašilo je očekivanja organizatora, ekipu Fresh Wave festivala, s obzirom da je velika zainteresovanost publike dovela do punog Doma omladine. Sjajnim nastupima izvođača zaokruženo je fantastično veče, kojim je na najbolji mogući način ispraćena 2018.  – godina koja je bila rekordna za Fresh Wave festival.

Veče su otvorili odličnim nastupima G. Edd-a i Vuk Smiljanić, a potom su svi uživali uz sjajan set osvajača ovogodišnjeg Ambasadora After Affair, koji su napravili sjajnu uvertiru za nastup prve zvijezde večeri Claptone-a! Prvi nastup u BiH ove berlinske zvijezde ispunio je očekivanja publike i razdrmao kultni Dom mladih baš kao što je to nekad bio slučaj kad gostuju velike DJ zvijezde.

Loading...

Veče su posebnim, eksluzivnim setom zatvorili resident DJ Nebs Jack i Goran Emkić, a odlična atmosfera podsjetila je na onu festivalku u kojoj ćemo, bez sumnje, uživati jače nego ikad u Novoj 2018. godini.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!