Hronika

Nepoznato ko stoji iza požara na Tomićevom imanju

Još uvijek nije poznato ko je odgovoran za veliki požar, koji je izbio u nedjelju na imanju advokata Duška Tomića u selu Međaši, kod Bijeljine.

Izgorjelo je veliko građevinsko zdanje, većina stvari koje su bile u njemu, nov auto… Tomić kaže da je šteta oko 100 000 KM.

Loading...

– U policiji mi je rečeno da su, prilikom uviđaja, pronađeni tragovi, koji su, tu nema dileme, podmetnuti. Očekujem brzu istragu, a sumnjam u građevinsko-urbanističku mafiju i njene krugove u institucijama u Bijeljini. Upravo zastupam Vidoja Viću Blagojevića, žrtvu te bratije, koja mu je, na volšeban način, oduzela pošteno plaćenu kuću prije više od dvije decenije i još 286 000 KM, koliko ga je koštalo neuspjelo “istjerivanje pravde” – rekao je Tomić i dodao:

– Kad smo “izgurali” da naplati dio duga, družina se potrudila da velike zgrade nema, jer namjeravaju da podignu šestospratnu zgradu i izigraju mog klijenta.

Blagojević je, još pred Novu godinu, najavio da će da se spali benzinom pred zgradom koja je nestala iz zvaničnih papira. Užasnut je, kako kaže, atakom na imovinu njegovog advokata.

– Ovo utoliko prije, jer sam jedva našao nekoga ko je i stručan i pouzdan, jer sam u minule dvije decenije svašta preživio sa advokatima – ističe Blagojević.

Izvor
novosti.rs
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!