Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Kovačević: Crnatkova odluka skandalozna i sramna

Organizovanje bilo kakvih događaja u Banjaluci 9. januara, osim onih koji su u čast Republike Srpske, u najmanju ruku je sramno i skandalozno, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević je, komentarišući odluku ministra spoljnih poslova BiH Igora Crnatka da u Banjaluci sutra, na Dan Republike Srpske, održi konferenciju za novinare i božićni i novogodišnji prijem za predstavnike medijskih kuća, naglasio da su Crnadak i njegova partija pokazali u protekle četiri godine da nemaju poštovanja.

– Svi mi slavimo i proslavljamo Božić, ali to da bilo koja institucija BiH na Dan Republike Srpske u Banjaluci organizuje bilo kakav događaj koji nije u svrhu proslavljanja Dana Republike sramno je i skandalozno. Mislim da je Crnadak i kao političar zbog toga i dobio poruku od naroda i da je njegova partija na izborima prošla na taj način na koji je prošla, jer su u protekle četiri godine pokazali samo jedno, a to je da nemaju poštovanja – dodao je Kovačević za RTRS.

Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak organizovaće u četvrtak, 10. januara, u Banjaluci božićni i novogodišnji prijem za medije.

Prije prijema, Crnadak će održati konferenciju za novinare u hotelu “Bosna” sa početkom u 13 časova, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button