Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Stravične nesreće kod Laktaša: Ljekari se bore za život tinejdžerke i mladića

Maloljetna J. N. (17) koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Mahovljanima kod Latkaša je u veoma teškom stanju i ljekari se bore za njen život, potvrđeno je za Srpskainfo u UKC Republike Srpske.

Sanitetskim vozilikom jutros oko 3.10 časova je u Urgentni centar UKC RS dovezena J. N., koja je nakon dijagnostičke obrade hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

-Pacijentkinja je primljena u teškom opštem stanju, priključena je na aparate za vještačku ventilaciju i sve dalje prognoze su preuranjene – rekla je ljekar Edita Grbavac.

Stefan Kasić koji je takođe teško povrijeđen u ovoj nesreći je hopistalizovan u službi za torokalnu hirurgiju.

-Pacijent je zadobio tjelesne povrede glave i grudnog koša. Trenutno je stabilan i ostaje na daljem liječenju i praćenju u UKC RS – rekao je dežurni doktor Zoran Dakić.

Njih dvoje su jutros teško povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mahovljanima, a tom prlikom život je izgubila maloljetna A. K. sestra Stefana Kasića, kao i Bojan Vuković koji je vozio „golf 5“.

Samo 20 minuta poslije ove nesreće dogodila se još jedna saobraćajka u kojoj je život izgubio Marko Ivekić Stojanović, a povrijeđen vozač „pežoa 206“ Stefan Vidović.

Vidović je nakon prijema i dijagnostičke obrade uz propisanu terapiju pušten na kućno liječenje.

Izvor
Srpskainfo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button