Hronika

Pronađeno pola kilograma narkotika u Prijedoru

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije uhapsili su lice iz Prijedora čiji su inicijali B.V. (22) zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Iz prijedorske Policijske uprave saopšteno je da je u srijedu, 16. januara, izvršen pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice B.V. i pronađeno i privremeno oduzeto 395 grama bijele praškaste materije koja asocira na spid, 67 grama zelene biljne materije koja asocira na marihuanu i digitalna vaga.

Loading...

“Istog dana su policijski službenici u Prijedoru oko 20.00 časova kontrolisali lice iz ovog grada čiji su inicijali M.S. /25/ i pronašli i privremeno oduzeli digitalnu vagu sa tragovima bijele praškaste materije koja asocira na spid”, navedeno je u saopštenju.

Oduzeti predmeti deponovani su u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv B.V. i M.S. će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!