Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Završena zimska bajka Zimzograd (FOTO)

Zimzograd je zatvorio svoja vrata u ovoj zimskoj sezoni, a ovaj zimski festival obilježila je nova lokacija u parku Mladen Stojanović, poseban dekorativni ugođaj, kao i sadržaj za djecu i porodicu. Posjetioci su mogli uživati u programu koji je bio namjenjen svim uzrastima.

„Ispred organizacije možemo izraziti zadovoljstvo ovogodišnjem izdanjem Zimzograda, koji je imao za cilj okupiti cijelu porodicu na jednom mjestu. Imali smo sadržajni i zanimljiv Fun i Kids park, Coca-Cola čarobno selo u kojem je boravio Djeda Mraz, Ice Park u kojoj je bila organozovana i januarska besplatna Prointer škola klizanja, kao i Staropramen Pub terasa u kojoj su pivoljubci mogli uživati u odličnom ukusu Staropramen piva.

Pored toga imali smo i čarobni M:tel kutak koji je imao svoju kupolu iluzija, u sklopu koje je bila organizovan nagradni konkurs za najbolju fotografiju, koja je posjetiocima donijela vrijedne nagrada“, kazao je Marko Šiniković, portparol Zimzograda.

On je dodao da su organizatori zadovoljni sa posjetom, s obzirom na novu lokaciju i atmosferu u Banjaluci.
„Nadamo se da će nam iduća sezona donijeti brojniju posjećenost, a mi obećavamo više sadržaja i avanturu koja se ne zaboravlja“, zaključio je Šiniković.

Zimzograd je trajao od 14.12.2018. do 31.01.2019. godine u organizaciji agencije Mint, na novoj lokaciji u parku Mladen Stojanović. Iz organizacije nisu željeli precizirati da li će se Zimzograd vratiti na Trg Krajine.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button