Hronika

Objavio eksplicitne fotografije bivše djevojke

DOBOJ – Sedat Herdić (51) iz Gradačca nije mogao da se pomiri s raskidom veze s Modričankom, pa je odlučio da joj zagorča život tako što je njene eksplicitne fotografije prvo objavio na društvenim mrežama, a potom ih je slao viberom i poštom iz inostranstva njenim roditeljima, braći, sestrama i prijateljicama.

Loading...

Iz Policijske uprave Doboj je saopšteno da je Policijska stanica Modriča podnijela dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protov S.H. iz Gradačca zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo proganjanje i neovlašteno fotografisanje.

“Za prijavljeno lice postoji osnov sumnje da je od septembra 2018. do početka februara ove godine uhodilo i uspostavljalo neželjeni kontakt s oštećenom iz Modriče, kako lično tako i putem društvenih mreža, nakon čega je preko više lažnih profila na društvenim mrežama objavilo eksplicitne fotografije iste, čineći ih dostupnim porodici oštećene, širem krugu prijatelja i nepoznatim licima”, navodi se u saopštenju.

Herdić, naime, nije prihvatao namjeru Modričanke da okonča višemjesečnu vezu s njim, te ju je pokušao ucjenama zadržati, ali kada je shvatio da neće postići cilj, odlučio je da joj se osveti.

“Otvorio je nekoliko lažnih profila na Facebooku na koje je postavljao njene eksplicitne fotografije, koje su nastale dok su njih dvoje bili u intimnoj vezi, kako bi ih što više korisnika te društvene mreže vidjelo. To mu, međutim, nije bilo dovoljno pa je odlučio da iz inostranstva poštom te iste fotografije pošalje njenim roditeljima, braći, sestrama, prijateljicama, kako bi joj što više napakostio”, priča naš izvor.

Njegovu doskorašnju partnerku, a sada žrtvu to je veoma pogodilo, pa je skoro završila u bolnici od stresa.

Prema nezvaničnim informacijama, Modričanka nije jedina Herdićeva žrtva, jer je navodno on ranije na sličan način pokušavao da zadrži još jednu ženu s kojom je bio u ljubavnoj vezi.

“Navodno je s tom ženom bio četiri godine, tokom kojih je takođe na eksplicitan način fotografisao svoju partnerku, a tim istim fotografijama je kasnije pokušao da spriječi raskid. Zanimljivo, on u zamjenu za te fotografije od svojih žrtava ne traži novac, nego samo da mu se vrate”, ispričao je naš izvor.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!