Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Cvijanović u Doboju: Žene daju veliki doprinos stabilnosti Srpske

DOBOJ- Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras u Doboju da žene daju veliki doprinos stabilnosti Republike Srpske, te poručila članicama SNSD-a i onima koje to nisu da ne gube vjeru u ono što ova stranka radi, a to je jačanje Srpske.

“Sigurna sam, ako neko ima recept i zna kako treba da se čuva i Republika i njena stabilnost, onda su to žene Republike Srpske”, rekla je Cvijanovićeva novinarima prije početka proslave Dana žena u dobojskom naselju Rudanka, koju je organizovala Gradska organizacija Aktiva žena SNSD-a Doboj.

Ona je istakla da SNSD ne organizuje stranačka okupljanja samo tokom izbornih godina i kampanja, već i tokom proslave 8. marta, kao i u drugim prilikama.

“To je važno zato što to pokazuje da smo mi jedan veliki politički tim, da imamo jasan politički plan, da znamo šta radimo na političkom terenu i da nije prosto dovoljno samo da se pojavimo na izborima ili prije izbora, nego da trebamo da držimo kontakte sa našom organizacijom i članstvom. Mislim da je SNSD po tome prepoznatljiv”, navela je Cvijanovićeva.

Ona ističe da ova stranka ima drugačiji pristup svome članstvu od drugih.

“Vi ne možete vidjeti druge partije koje pokazuju toliko aktivizma na terenu, toliko kontakata sa svojim članstvom, okruglih stolova, razgovora, komunikacije koja je vidljiva, ali i one koja ne bude vidljiva okom kamere”, rekla je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva, koja je i predsjednik Republike Srpske, izrazila je zadovoljstvo što je večeras u Doboju.

“Našim ženama poručujem, dakle i onim koje su članice SNSD-a i onima koje to nisu, da ne gube vjeru u ono što radimo, da vjerujemo u jaku Republiku Srpsku i da svako od nas treba dati doprinos sa svoje strane”, rekla je Cvijanovićeva.

Predstavnik dobojskog SNSD-a Jasna Lukić kaže da večerašnjoj proslavi prisustvuje više 800 članica i simpatizerki ove stranke.

(SRNA)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button