Politika

Vođa “Noćnih vukova” čestitao Dodiku rođendan

Predsjednik ruskog moto-kluba “Noćni vukovi” Aleksandar Zaldastanov Hirurg čestitao je 60. rođendan srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

Loading...

Zaldastanov je u čestitki naveo da je Dodik nepokolebljivi vođa koji svim srcem brine za svoj narod, nesebično i neustrašivo se bori za istinu. 

“Dragi Milorad! Vi ste nada majke Srbije za ponovno rođenje. Vi ste jedini od svih balkanskih i evropskih političara koji se istinski, ne riječima, bori za svoju budućnost i na koga cijela Srbija gleda s nadom! Vi jedini stojite na putu podmuklim planovima naših zajedničkih neprijatelja koji uz pomoć izdajnika žele da Republiku Srpsku pretvore u nemoćnu koloniju pod spoljnim antisrpskim protektoratom i prevarom se privlače u NATO”, istakao je Zaldastanov. 

On je Dodiku poželio da ga Gospod spasi i sačuva od zamki koje mu postavljaju dvolični “prijatelji” i podmukli neprijatelji, da osvešta njegov put na koji ide ka ostvarenju svog sna i da ga čuva kroz molitve Svetog Nikole Nikolaja Srpskog”.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!