Sport

Ronaldo poslije het-trika: Zato me je Juventus doveo

Portugalski golgeter Kristijano Ronaldo, nakon što je sa tri gola srušio madridski Atletiko (3:0) za četvrtfinale Lige šampiona, poručio je da je tako velika utakmica razlog zašto ga je Juventus doveo ljetos iz Reala.

Loading...

Petostruki najbolji fudbaler svijeta i u Torinu je pokazao zašto mu je Liga šampiona omiljeno takmičenje (rekorder sa 124 gola), ali i da mu leže dueli sa Atletikom, protiv koga je postigao 25 golova u karijeri i nadoknadio 0:2 sa stadiona Vanda Metropolitano.

“Bila je posebna noć za nas. Ništa još nismo osvojili i moramo da nastavimo u ovom ritmu, ne vidim zašto ne bismo. Zato me je Juventus doveo, trudio sam se da odradim posao”, rekao je Ronaldo za italijanski Skaj.

Ronaldo, koji je neprikladno slavio pobjedu i tako “odgovorio” u sličnom maniru kao trener Atletika Dijego Simeone, kaže da je Juventus poslao jasnu poruku svima.

“Teško je igrati protiv Atletika, ali smo pokazali da smo veliki tim. Idemo korak po korak. Ovo je bilo magično”, zaključio je Portugalac.

Juventus se tako među osam najboljih u Evropi pridružio Ajaksu, Mančester Junajtedu, Mančester Sitiju, Portu i Totenhemu, a preostala dva putnika znaće se večeras poslije utakmica Barselona – Lion (0:0) i Bajern – Liverpul (0:0).

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!