Politika

Vukanović najavio blokadu autoputeva u RS

BANJALUKA – Nebojša Vukanović, poslanik u Klubu SDS-a, najavio je za proljeće blokadu autoputeva u RS ako Vlada RS, kako je rekao, hitno ne donese odluku da se izgradi novi magistralni put u Hercegovini koji će povezati opštine u tom dijelu RS, uoči rasprave o Zakonu o teritorijalnoj organizaciji RS.

On je rekao da je u Trebinju nedavno formirano udruženje privrednika, i da će ljudi iz Hercegovine uskoro krenuti u odlučne mjere da skrenu pažnju na, kako je rekao, zapostavljanje Hercegovine.

“Nevesinje je s okolnim mjestima od pet puteva povezano s četiri makadama. Pogledajte šta se dešava u Hercegovini. Juče je propala investicija izgradnje vjetroelektrana a niko se nije ni počešao. Ophodite se prema nama kao zla maćeha. Molim vas da najozbiljnije shvatite upozorenja iz Hercegovine“, rekao je Vukanović, i dodao da će predložiti da iz svakog regiona RS mora doći barem jedan ministar u Vladi RS.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!