Kultura

Biković: Putin mi je rekao da je učestvovao u zauzimanju aerodroma Slatina

Uoči premijere filma “Balkanska međa” koji prikazuje događaje s kraja bombardovanja, popularni glumac prvi put je pričao o svim političkim i društvenim temama u intervjuu za Nedeljnik.

Loading...

Film “Balkanska međa” je akciona drama inspirisana stvarnim događajem koji se odigrao 12. juna 1999. godine, kada je bataljon ruskih padobranaca zauzeo aerodrom Slatina u Prištini. Kako mu je ruski predsjednik krajem prošlg novembra uručio Medalju Puškina, Biković je, između ostalog, govorio i o tom susretu. 

“Rekao sam Putinu da nas u toku 2019. čeka veliki film u srpsko-ruskoj koprodukciji, na šta mi je odgovorio da je on, takođe, u tome učestvovao. ‘Znam’, odgovorio sam. Čudno me je pogledao. Poslije sam tek shvatio da je imao na umu samu akciju na aerodromu Slatina, a ja sam mislio da se njegove riječi odnose na to da je podržao film”, ispričao je Biković u intervjuu za Nedeljnik. 

Podsjećamo, pomenuti film stiže u bioskope na 20. godišnjicu bombardovanja Srbije. Premijera je zakazana za 19. mart, a u redovnoj bioskopskoj distribuciji film će se naći od 21. marta.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!