Sport

Marjanoviću i Filadelfiji srpski derbi protiv Kingsa

FILADELFIJA – Košarkaši Filadelfije, uz dobru rolu srpkog reprezentativca Bobana Marjanovića, pobedili su Sakramento takođe srpskih reprezentativaca Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića sa 123:114 u NBA ligi.

Loading...

Marjanović je iskoristio svaki minut proveden na parketu Siksersa i za 12 minuta upisao isto toliko poena (4/7 iz igre), sedam skokova i dve asistencije, dok srpski tandem iz Kingsa nije bio zapažen.

Bogdanović je za 26 minuta dao devet poena (4/14) , a Bjelica za 19 minuta imao je četiri poena (2/11) i šest uhvaćenih lopti.

Filadelfiju su vodili Džimi Batler sa 22 poena i Džoela Embid sa jednim manje, dok su kod gostiju najbolji bili Diaron Foks i Harison Barns sa po 16.

Kingsi su sve dalje od plej-ofa na Zapadu, posebno što su noćas slavili San Antonio i Los Anđeles Klipersi, i sada imaju veliki zaostatak od sedam pobjeda.

Veče je obilježio Janis Adetokumbo sa 33 poena, 16 skokova i devet asistencija u pobjedi Milvokija u Majamiju od 113:98, dok je Feniks Igora Kokoškova poražen u Hjustonu sa 108:102, uz 42 poena zvijezde Rokitsa Džejmsa Hardena.

Detroit – Los Anđeles Lejksers 111:97
Vašington – Šarlot 110:116
Nju Orleans – Portland 110:122
San Antonio – Njujork 109:83
Los Anđeles Klipers – Čikago 128:121

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!