Hronika

Zbog silovanja dječaka uhapšen fudbalski trener

NOVI PAZAR – Dvadesetosmogodišnji fudbalski trener iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je u više navrata silovao četrnaestogodišnjeg dječaka. Uhapšen je muškarac čiji su inicijali D.T. koji je radio kao trener kadeta fudbalskog kluba iz Novog Pazara, u kome je maloljetnik trenirao, prenosi Radio-televizija Srbije.

Loading...

On će sutra biti saslušan u Višem tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo za koje je propisana kazna od pet do 15 godina zatvora.

Trener je uhapšen nakon što se maloljetnik povjerio psihologu i pedagogu škole koju pohađa, a oni su slučaj prijavili policiji i roditeljima.

Predstavnici fudbalskih klubova “Novi Pazar” i “Nacional” saopštili su da su odmah po “dobijanju informacije da u njihovim redovima radi lice sa teškom kriminalnom prošlošću” uskratili mu rad sa djecom.

Oni su naveli da to nisu učinile i ostale škole fudbala kao i da su “roditelji nastavili da odvode djecu na individualne treninge” kod uhapšenog.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!