Sport

Bogdanović promašio za pobjedu, Jokić iskuljučen

Denver je u dramatičnom duelu savladao ekipu Indijane 102:100, a koš za pobjedu postigao je Pol Milsap sedam sekundi prije kraja.

.Nagetsi su bili loši na startu meča, u drugoj četvrtini gubili čak 18 poena razlike, ali stvari su došle na svoje mjesto u drugom poluvremenu, kada je Denver potpuno preokrenuo.

Ipak, u poslednjem minutu, rezultat je bio neriješen, a Nagetsi nisu mogli da računaju na Nikolu Jokića, koji je isključen tri minuta prije kraja meča zbog dvije uzastopne tehničke.

Srpski košarkaš je burno reagovao, nezadovoljan odlukom sudija.

Pol Milsap je pogodio nakon prodora i donio svojoj ekipi prednost 102:100, da bi  Bojan Bogdanović potom promašio šut za pobjedu Indijane uz zvuk sirene.

Jokić je bio najefikasniji u pobjedničkoj ekipi sa 26 poena, uz to je imao i sedam skokova i pet asistencija, na drugoj strani Bogdanović je postigao 16 poena.

Ukoliko Sakramento Kingsi izgube naredni meč, Denver će i teoretski obezbijediti nastup u plej-ofu.

Tony Brothers tossed Jokic and his brother is PISSED pic.twitter.com/sk1k6XHfV0

— Dan Greenberg (@StoolGreenie) March 17, 2019

Dalas je bez Luke Dončića (nije igrao zbog povrede kolena) savladao Klivlend 121:116, veteran Dirk Novicki je pružio značajan doprinos sa 14 postignutih poena.

Nijemcu fale još samo četiri poena kako bi stigao do šestog mjesta na listi najboljih strijelaca u istoriji NBA. Ante Žižiž je kod Kavsa zabilježio 11 poena uz pet skokova.

San Antonio Sparsi vezali su osmu uzastopnu pobjedu, savladavši Portland 108:103, uz 21 poen Demara Derozana.

Bjelzersima nisu bili dovoljni raspoloženi Lilard (34 poena) i Jusuf Nurkić (24p i 16sk). Si Džek Mekolum je povredio koljeno nakon nešto više od 20 minuta u igri, a snimanja će pokazati o koliko teškoj povredi je riječ.

Golden Stejt je bio ubjedljiv na gostovanju Oklahomi 110:88, Stef Kari je pogodio pet trojki za ukupno 33 poena, dok Rasel Vestbruk ni u jednoj kategoriji nije bio dvocifren (7p, 8sk, 9as).

Najveća drama viđena je u Nju Orleansu, gdje je domaći tim poražen nakon produžetka od Finiksa 138:136. Devin Buker je imao 40 poena i 13 skokova za Sanse, mladi Hrvat Dragan Bender ostvario je solidan učinak od 13 poena i pet skokova.

Kod Pelikansa, Elfrid Pejton je na četvrtom meču zaredom imao tripl-dabl (16p, 13sk, 16as).

Juta je bila bolja od Bruklina 114:98, Rudi Gober je ubacio 23 poena i uhvatio 17 lopti. Vašington je nadigrao Memfis 135:128, Bredli Bil je nastavio sa fantastičnim partijama i bio najbolji akter susreta sa 40 poena.

(SportKlub)



Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!