Magazin

Kćerka kralja popa hospitalizovana nakon pokušaja samoubistva

Kćerka kralja popa Majkla Džeksona, Paris Džekson, hospitalizovana je nakon što se pokušala ubiti. Kako prenose britanski mediji, ona je trenutno u stabilnom stanju i nakon pregleda na psihijatrijskoj klinici puštena je kući.

Loading...

Američki tabloid TMZ prenio je da je kćerka pjevača Majkla Džeksona prevezena u bolnicu u subotu ujutro, nakon što je sebi prerezala vene. Ona je to učinila navodno zbog dokumentarca “Napuštajući Nedođiju”, u kojem njenog oca optužuju za pedofiliju.

Ona je na Twitteru poslala poruku ovom sajtu, u kojoj ih je psovala i demantovala da je njihov izvještaj tačan. Sa druge strane, magazin “People” javio je da je mlada djevojka završila u bolnici zbog incidenta koji je zahtijevao nadzor ljekara, ali da je sada kod kuće i osjeća se dobro.

Prije nekoliko dana Paris je takođe demantovala da ima problema s narkoticima.

“Jednom sam pušila marihuanu i to objavila na Instagramu i odjednom sam zavisnica od meta koja neprestano izlazi i u tajnom je braku, trudna i možda ima penis”, napisala je u naletu bijesa.

Vijest o pokušaju samoubistva Paris Džekson objavljena je samo nekolino dana nakon što je prikazan kontroverzni dokumentarac “Napuštajući Nedođiju” u kojem dvojica muškaraca, Vejd Robson i Džejms Sejfčak, optužuju najveću pop zvijezdu svih vremena Majkla Džeksona da ih je seksualno zlostavljao dok su bili mali.

Paris je vjerovala da je njen otac nevin i uprkos tome manekenka je na Twitteru objavila kako nije njen posao da brani oca.

“Nema ništa što bih mogla reći, a što već nije rečeno u odbranu moga oca. Podržavam ga, ali nije moja uloga da branim oca. Ja samo pokušavam natjerati svakoga da se ohladi, bude blag i razmisli o široj slici. To sam ja”, napisala je manekenka na Twitteru.

Dodala je da podržava napore svoje porodice da skine ljagu s imena njenog oca.

Paris je drugo dijete od ukupno troje Džeksonove djece. Još nije poznat tačan razlog koji je mladu manekenku naveo na pokušaj samoubistva.

Sporni dokumentarac je, prema riječima advokata Hauarda Kinga, nanio i milionsku štetu prihodima porodici kralja popa.

Veliki ranč “Neverland”, koji je u vlasništvu porodice Majkla Džeksona, sada ima mnogo manje posjetilaca nego što je to bio slučaj prije 30 dana. On tvrdi da će ovo imati za posljedicu milionske gubitke na godišnjem nivou.

Koliko će dokumentarac imati dugoročni uticaj na nasljeđe koje je ostavio Džekson, još uvijek nije poznato. Ono što se zna zasad je da stvari ne izgledaju dobro po kralja popa. Nedavno su tvorci serije “Simpsonovi” izbacili epizodu iz serijala sa Džeksonom. Ovo je samo jedan dio bojkota nasljeđa kralja popa.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!