Društvo

U ponedjeljak naoblačenje i padavine

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje naoblačenje da slabom kišom, a ponedgje i pljuskovima.

Ujutru će preovladavati malo do umjereno oblačno, dok će na istoku i dijelu sjevernih krajeva biti vedro, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Loading...

Naoblačenje sa slabom kišom očekuje se od podneva, pa je na istoku i jugu mjestimično moguća pojava pljuskova.

Duvaće slab slab do umjeren vjetar, promjenjivog pravca.

Јutarnja temperatura vazduha od tri do deset stepeni, na planinama oko jedan stepen. Najviša dnevna temperatura od četiri do 11, na sjeveroistoku i jugu do 15, a na planinama do sedam stepeni Celzijusovih.

Meterolozi su i za naredne dane najavili povremene padavine. U utorak, 19. marta, očekuje se kiša, a na planinama je moguća susnježica. Padavine će do večeri prestati. Najviša dnevna temperatura vazduha od šest do 10, na jugu do 16 stepeni.

U srijedu, 20. marta, očekuje se suvo vrijeme, jedino je ujutro na istoku na visini moguća slaba susnježica, prolaznog karaktera. Tokom dana biće i sunčanih intervala. Najviša dnevna temperatura vazduha od šest do 14, na jugu do 17 stepeni. Malo toplije i sunčanije biće u četvrtak, 21. marta, za kada je najavljeno da će najviša dnevna temperatura vazduha biti od osam do 13, na jugu i sjeveroistoku do 17 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava sunčano vrijeme osim na krajnjem jugu Hercegovine gdje ima više oblačnosti.

Doboj je danas bio najtopliji sa 26 stepeni Celzijusovih koliko je izmjereno u 13.00 časova.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!