Hronika

Utopilo se dvoje djece, majka ih ostavila u automobilu koji je završio u potoku

Džena Monik Pejn (25) iz Misisipija, uhapšena je nakon što se dvoje od njeno troje dece utopilo u automobilu koji je spletom nesrećnih okolnosti sletio u potok. 

Loading...

Kako se navodi, ona je mališane, Stiva Smita (4), Rašid Džonson Jr. (1) i Relin Džonson (2) ostavila u automobilu na pet ili deset minuta, dok je bila u prodavnici, a četvorogodišnji Stiv je to iskoristio da ubaci ključeve u kontakt bravu, kao i da pomjeri mjenjač u neutralni položaj, što je dovelo do toga da se vozilo ubrzo nađe u vodi.

Prema saopštenju iz policije, tom prilikom su se Stiv i Rašid utopili, dok je dvogodišnji Relin spašen dok je auto još uvijek plutao po površini.

Pejnova nije mogla da objasni policiji kako je došlo do toga da automobil zaključa i da ostavi ključeve unutra zajedno sa decom, zbog čega je zadržana u policiji. Njoj će zbog ovog djela biti suđeno po dvije tačke, za ubistvo iz nemara, kao i za zanemarivanje djece.

Ona je uz kauciju puštena iz pritvora i braniće se sa slobode.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!