Sport

Zvezda opet podnijela zahtjev za priznavanje titule iz 1946.

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić podnio je juče na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zahtjev da se crveno-bijelima prizna titula iz 1946. godine.

“Ovom prilikom želim da vam se obratim sa zahtevom da skupstina FSS-a kao najviši organ našeg Saveza, uzme u razmatranje zahtev FK Crvena zvezda podnet FSS-u 17. januara 2017 godine za priznavanje titule prvaka Srbije koju je 1946 godine osvojila FK Crvena zvezda kao titule nacionalnog karaktera”, rekao je Terzić.

U zahtjevu smo naveli sve činjenice koje nedvosmisleno ukazuju na to da je Crvena zvezda osvajač šampionske titule te 1946 godine, naveo je on.

“Isti zahtev smo podneli i sada, odnosno 7. marta ove godine. U tom smislu trazimo da Skupština danas donese odluku i izda nalog nadležnim organima FSS-a tj. pravnoj komisiji FSS-a, a u slučaju potrebe i drugim organima, da u primerenom roku daju svoje mišljenje o ovoj inicijativi, a nakon čcega bi skupstina FSS-a na svojoj sledećoj redovnoj sednici donela i svoju definitivnu odluku o istoj, a u skladu sa našim zahtevom i dobijenim misljenjem od strane nadležnih organa FSS”, rekao je Terzić.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!