Društvo

Mitrović: Srpski narod mora biti jedinstveniji nego do sada

Predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović ocijenio je da će se nakon drugostepene presude prvom predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću na doživotni zatvor srpski narod suočiti sa velikim pritiscima, zbog čega mora biti jedinstveniji u Republici Srpskoj nego do sada.

Mitrović smatra da je Međunarodni rezidualni mehanizam za krivične sudove u Hagu ovom presudom definitivno ignorisao srpske žrtve rata kao da nisu ni postojale.

– Ovakva presuda je dokaz da je bila namjera da Srbi budu osuđeni i da se stavi tačka na navodno planirano zločinačko djelovanje protiv Bošnjaka na prostoru BiH – rekao je Mitrović Srni.

Međunarodni rezidualni mehanizam za krivične sudove u Hagu izrekao je danas prvom predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću drugostepenu presudu kojom ga je osudio na kaznu doživotnog zatvora.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!