Politika

Cvijanović: Očuvanje Srpske u fokusu svih institucija

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je očuvanje Republike Srpske, njena politička i finansijska stabilnost u fokusu djelovanja svih republičkih institucija.

Cvijanovićeva je u razgovoru sa studentima prava, ekonomije i političkih nauka Univerziteta u Banjaluci naglasila da je uloga predsjednika Republike da obezbijedi institucionalno i narodno jedinstvo u pogledu učvršćivanja ustavne pozicije i daljeg razvoja Srpske.

Loading...

Ona je razgovarala sa studentima o ulozi i funkcionisanju institucije predsjednika Republike Srpske, kao i o političkoj i ekonomskoj situaciji u Srpskoj i BiH, saopšteno je na sajtu predsjednika Srpske.

Studenti završnih godina i apsolventi prava, ekonomije i političkih nauka Univerziteta u Banjaluci, u okviru Programa stažiranja koji organizuje Narodna skupština, posjetili su danas Palatu Republike gdje su se upoznali sa radom i organizacijom Službe predsjednika, te ustavnim nadležnostima i ovlaštenjima predsjednika Republike Srpske.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!