Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Lulić: Borac ima kvalitet da se vrati u elitu

Imamo roster i kvalitet da Borac vratimo u Premijer ligu i sada nam još samo ostaje da to na dokažemo na terenu, kazao je ovo prvotimac Omladinskog košarkaškog kluba Borac, Bojan Lulić.

Banjalučani igraju sjajno ove sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Već odavno su osigurali plasman u plej-of, a veoma bitno će biti hoće li regularni dio sezone završiti sa prvoj poziciji i tako steći prednost domaćeg terena.

Dva kola prije kraja ligaškog dijela Prve lige RS Borac dijeli prvo mjesto sa ekipom Leotara.

“Što se tiče samog plasamana u viši rang, svima nama u klubu je to glavni cilj, ali mi idemo korak po korak. Do kraja su nam ostale još dvije utakmice i ukoliko ostanemo neporaženi u plej-of startamo sa prve pozicije. To može da bude neka prednost, s tim da se tada kreće od nule. Sve ono napravljeno u regularnom dijelu se briše”, kaže Lulić, koji je prošle godine pristupio Banjalučanima.

Košarkaš koji je u karijeri nosio dresove Zlatorog Laškog, Maribora, Igokee, Tamiša, Bošnjaka u OKK Borac je stigao sa namjerom da pomogne Banjalučanima da se vrate u elitu.

“Kada sam dolazio imao sam samo jednu namjeru, a to je da igramo Premijer ligu i iz priče sa trenerom, Upravom, saigračima vidio sam da svi tako razmišljaju. Imali smo dva poraza na početku drugog dijela, donekle neočekivana i onda nakon velike pobjede u Trebinju od 18 poena razlike protiv glavnog konkurenta stvari su nekako došle na svoje mjesto”, ističe sjajni Vlaseničanin i dodaje:

“Mnogo smo dobili dolaskom Dragana Tubaka i povratkom Marka Sćekića. Što se mene tiče, za sada igram dobru sezonu, trener mi je pronašao pravu ulogu, ono što mi leži i izgleda to dobro s tim da uvijek može bolje. Dobro radimo, treniramo, atmosfera u i oko kluba je stvarno odlična, te se nadam najboljem rezultatu na kraju sezone”.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button