Sport

Čistka u Realu: Zidan otpisuje čak deset igrača?

Španski sportski dnevnik “Marca” proveo je anketu među navijačima Real Madrida koga bi željeli iduće sezone vidjeti u dresu Kraljevskog kluba. Španski mediji pišu da u Realu takođe kreće velika “čistka”, a otkaz se sprema za čak deset igrača.

U anketi je učestvovalo više od 200.000 navijača Kraljevskog kluba koji su trebali izabrati po jednog napadača, plejmejkera, defanzivnog veznog, te odbrambenog igrača, a uvjerljivo su pobijedili Kilijan Mbape, Eden Azar, Pol Pogba i Matijs de Ligt, piše Hina.

Napadač francuskog prvaka PSŽ-a dobio je 79 odsto svih glasova, a pobijedio je ispred klupskog saigrača Brazilca Nejmara i napadača Totenhema Harija Kejna.

Na poziciji “desetke” više od 70 odsto glasova dobio je vezni igrač belgijske reprezentacija i Čelsija Eden Azar ispred Totenhemovog Kristijana Eriksena.

Za zadnjeg veznog navijači najtrofejnijeg evropskog kluba žele igrača Mančester Junajteda Pola Pogbu, a za odbrambenog igrača De Lihta iz Ajaksa.

Nakon sezone za zaborav u kojoj Real neće osvojiti niti jedan trofej na Santijago Bernabeu kreće rekonstrukcija.

Prema pisanju španskih medija, Florentino Perez i Zinedin Zidan će se zahvaliti čak desetorici među kojima su Karim Benzema, Garet Bejl, Toni Kros, Marselo, Isko, Kejlor Navas…

Upitna je i budućnost Matea Kovačića i Hamesa Rodrigeza koji će se na koncu sezone vratiti u Madrid sa pozajmice u redovima Čelsija i Bajerna, prenosi “Radiosarajevo.ba”.

Najbolji igrač svijeta u protekloj godini Luka Modrić nedavno je postigao sporazum s Real Madridom oko produženja ugovora za dodatnu sezonu, do ljeta 2021. godine.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!