Banjaluka

“DA LI SU OVO DJECA RADILA?” Ne stišava se bura oko novog kružnog toka u Banjaluci

Nekoliko dana nakon otvaranja kružnog toka na istočnom tranzitu u Banjaluci, još se vode rasprave među vozačima i pješacima o kvalitetu radova, ispavnosti fontane, a danas su se u priču uključili i predstavnici građana sa invaliditetom.

Loading...

Ukazali su da ni na ovoj višemilionski vrijednoj investiciji niko nije razmišljao o prilazima na trotoaru za ljude u kolicima.

Na trotoarima su ostavljeni ivičnjaci, što je jako rizično za ljude u kolicima, jer postoji opasnost da ispadnu iz njih.

Što se više priča, više i gluposti! ovo kao da neko namjerno radi. Novi kružni tok

Gepostet von Radovan Ristic am Freitag, 22. März 2019

– Ne mogu da shvatim, na jednoj strani imate 1 centimetar ivičnjaka, na drugoj 5 centimetara, kao da su se djeca igrala. Pričate i govorite o ovom problemu i opet iste stvari se dešavaju, imam osjećaj da ovo neko namjerno radi- nezadovoljno kaže Radovan Ristić, iz Gradskog odbora udruženja invalida, koji je danas prošao ovom dionicom i sve fotografisao i objavio na svom fejsbuk profilu.

Nada se da će nadležni ispraviti ovu grešku, ali napominje i da nije rješenje popravljati već urađeno, već da treba na vrijeme misliti o ovim i sličnim stvarima.

I drugi građani sa invaliditetom komentarišu kako je u gradu u posljednje vrijeme napravljeno nekoliko kružnih tokova, ali da je samo jedan urađen kako treba sa rampama za kolica.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!