Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Višković uputio telegram saučešća povodom smrti dva rudara

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je povodom teške rudarske nesreće na području Srebrenice telegram saučešća porodicama dvojice poginulih rudara i rukovodstvu Kompanije “Boksit” Milići.

“Duboko me pogodila vijest o rudarskoj nesreći, koja se dogodila u jami `Braćan`, na području opštine Srebrenica, u kojoj su tragično stradali rudari Slaviša Žugić i Borislav Ostojić”, istakao je Višković. 

On je dodao da je gubitak dva života, dva dobra čovjeka, nenadoknadiv gubitak za porodice i Kompaniju “Boksit”, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću. 

“Malo je riječi koje mogu ublažiti neizmjernu bol zbog ove nesreće, lično sam poznavao Slavišu i Borislava kao dio kolektiva u Kompaniji `Boksit`, u kojoj sam i sam radio”, naveo je Višković. 

Prema njegovim riječima, danas je zbog tragične smrti Slaviše i Borislava velika žalost u Kompaniji “Boksit” i opštini Milići. 

“U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, upućujem izraze najdubljeg i najiskrenijeg saučešća porodicama nastradalih rudara, Vama i cijelom kolektivu Kompanije `Boksit`”, navodi se u telegramu predsjednika Vlade Republike Srpske. 

U Rudniku boksita na području opštine Srebrenica pronađena su tijela dvojice rudara koje je zatrpao odron, potvrdio je večeras Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

(SRNA)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button