Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Ugledni specijalisti dolaze u UKC Republike Srpske

Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci postaje jedna od vodećih zdravstvenih institucija u regionu. Svake godine više od stotinu ljekara usavršava se u inostranstvu, a sve je češća pojava dolaska stranih stručnjaka u Banjaluku, i izvođenje veoma komplikovanih operacija.

Ljekari iz Srbije i Hrvatske proteklih dana boravili su u Banjaluci, i kako kažu, oduševljeni su onim što su vidjeli. 

Direktor UKC Republike Srpske Vlado Đajić ističe da mnogi ljekari iz regiona dolaze u Banjaluku radi zajedničkog usavršavanja, ali i da ljekari iz UKC-a odlaze na usavršavanje u najveće klinike u Evropi, ali i širom svijeta. 

“Naši ljekari se u ovom trenutku nalaze na edukaciji u Austriji, Sloveniji, Rusiji, Srbiji i drugim centrima i kao što sami znate najbolje su dvosmjerne ulice, pa mi dovodimo najbolje stručnjake iz Evrope i regiona da rade i da uče naše ljekare u našem Univerzitetskom kliničkom centru”, istakao je Vlado Đajić, direktor UKC-a Republike Srpske, gostujući u Centralnim vijstima ATV-a.

Đajić je naglasio da su uslovi u UKC-u mnogo bolji nego što su bili prije dvije godine kada je on došao na čelo te zdravstvene institucije. 

“Uslovi u kojima sada radimo su vrhunski, imamo najbolje uslove u regionu. Oprema je vrhunska i najmodernija i ona nam omogućava da pružimo našim građanima najbolju moguću njegu”, istakao je Đajić.

Pogledajte šta je još rekao Vlado Đajić gostujući u Centralnim vijestima ATV-a.
 

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button