Hronika

Na cestama Srpske 27 poginulih pješaka, policija najavila pojačanu kontrolu

Na putevima u Republici Srpskoj u prošloj godini je u saobraćajnim nesrećama poginulo 27 pješaka, a 106 ih je zadobilo teške tjelesne povrede.

Loading...

Posmatrajući strukturu nastradalih u saobraćajnim nesrećama, lani su upravo vozači i pješaci bili najugroženija kategorija učesnika u saobraćaju, upozorili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

U ovoj godini u sobraćajnim nesrećama poginula su četiri pješaka, od kojih je jedno djete, a teške tjelesne povrede zadobilo je 19 pješaka.

Iz policije su najavili da će sutra pa do 28. marta na području cijele Republike Srpske obavljati pojačane kontrole saobraćaja sa posebnim akcentom na kontrolu kretanja pješaka i upotrebe mobilnog telefona kod vozača i pješaka u saobraćaju, a sve s ciljem smanjenja broja saobraćajnih nesreća i posljedica po osobe.

Apeluju na građane da poštuju saobraćajne propise i odgovorno se ponašaju prilikom učešća u saobraćaju, te na taj način smanje rizike od nastanka saobraćajnih nesreća s težim posljedicama.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!