Hronika

Crna nedjelja ugasila tri života

BANJALUKA – Na putevima BiH u nedjelju u saobraćajnim nesrećama život su izgubile tri osobe – Banjalučani Mikajlo Gatarić (55) i Radan Mijatović (58), te Sadet Numanović (28) iz Ilijaša.

Loading...

Mijatović je poginuo u Jošikovoj Vodi kod Banjaluke oko 19 časova, kada ga je vozilo kojim je upravljao nepoznati vozač i koje je išlo velikom brzinom udarilo, odbacilo nekoliko metara i usmrtilo na putu Banjaluka – Bronzani Majdan.

Mijatovićevo tijelo, kako saznajemo, od siline udara preletjelo je  preko drugog vozila koje je u tom momentu naišlo. Ovaj vozač je  pozvao policiju, dok je onaj koji je odgovoran za smrt samo dodao gas.

Iako je brzo stigla Hitna pomoć, Mijatoviću nije bilo spasa, a u pokušaju da pronađe krivca, nakon nesreće policija je blokirala cijelo područje i put Banjaluka –  Bronzani Majdan.

Kako su nam ispričali mještani, Mijatović je živio sam u Borkovićima, jer mu je majka preminula  prije godinu, a snalazio se tako što je radio na dnevnicu. Komšije, koje su u šoku, kažu da im je žao zbog tragedije i nadaju da će policija uskoro naći vozača koji je odgovoran za njegovu smrt.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka naložio je da se preduzmu sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela nastradalog.

Gatarić je poginuo oko 10.30 kada se traktorom prevrnuo u Stričićima, kod Banjaluke. Nesreća se desila na lokalnom putu u mjestu Dujakovci, a nezvanično saznajemo da je muškarac prevozio đubre te da se natovaren traktor prevrnuo i  prikliještio ga. Njegovo tijelo ispod traktora  izvukli su banjalučki vatrogasci.

Još jedna saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom istog dana dogodila se u Ilijašu, u kojoj je stradao Numanović, 28-godišnji motociklista. Nesreća se dogodila u popodnevnim satima kada je izgubio kontrolu nad suzukijem kojim je upravljao te je sletio u korito rijeke Misoče.

Isto veče u saobraćajnoj nezgodi kod Prijedora povrijeđene su tri osobe u mjestu Zecovi kada su se sudarila dva golfa. Teže je povrijeđen Drago Radulović (60) iz Prijedora, koji je vozio golf 2, dok su lakše povrijeđeni Edvin Karabeg (31), koji je upravljao golfom 3, i njegov suvozač S.A. (24) iz Sanskog Mosta.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!