Hronika

Optužnica za nasilje u Brčkom: Posvađao se sa djevojkom i slomio joj nos

BRČKO – Potvrđena je optužnica koja tereti M.K. da je 7. januara oko 22 sata u kući u Brčkom pretukao svoju djevojku P.L., kojoj su tokom tog napada slomljene nosne kosti.

Napad se, kako se dodaje, dogodio oko 22 sata, nakon što se ovaj par posvađao u kupatilu.

“Kada je djevojka pokušala da izađe van, optuženi ju je uhvatio rukom za kosu i bacio na pod. Ona je plačući bacila za njim korpu za veš, nakon čega se on vratio i nogom je udario u leđa”, navodi se u optužnici.

Kako je potvrđeno “Nezavisnim”, dalje se u optužnici dodaje da je djevojka zatim ustala i ušla u spavaću sobu s namjerom da pokupi svoje stvari i napusti kuću.

“Optuženi ju je tada bacio na krevet te joj jednom rukom zatvorio usta, a drugom je počeo stiskati po vratu, da bi ga ona ogrebala po vratu i tako se uspjela otrgnuti”, ističe se u optužnici.

Dodaje se da je optuženi potom krenuo za njom, uhvatio je za jaknu, koju je P.L. uspjela obući, i tako je izvukao niz stepenice i van kuće.

“P.L. je zadobila lake povrede po glavi, vratu, leđima i lijevoj potkoljenici, uključujući i prelom nosnih kostiju uz minimalno pomjeranje ulomaka”, ističe se u optužnici.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!