Magazin

PAR SE POSVAĐAO U KUPATILU Muškarac koji je djevojci SLOMIO NOS u Brčkom odgovaraće sudu

Tužilaštvo Brčko distrikta potvrdilo je optužnicu protiv muškarca čiji su inicijali M.K. koja ga tereti da je 7. januara u kući u Brčkom pretukao svoju djevojku P.L. kojoj je tokom napada slomljen nos.

Napad se dogodio oko 22 časa nakon što se ovaj par posvađao u kupatilu.

– Kada je djevojka pokušala da izađe, optuženi ju je uhvatio rukom za kosu i bacio na pod. Ona je plačući bacila za njim korpu za veš, nakon čega se on vratio i nogom je udario u leđa – navodi se u optužnici.

U optužnici je navedeno da je djevojka zatim ustala i ušla u spavaću sobu s namjerom da pokupi svoje stvari i napusti kuću.

– Optuženi ju je tada bacio na krevet, te joj jednom rukom zatvorio usta, a drugom je počeo stiskati po vratu, da bi ga ona ogrebala po vratu i tako se uspjela otrgnuti – navodi se u optužnici.

U optužnici se dodaje da je optuženi potom krenuo za njom, uhvatio je za jaknu, koju je P.L. uspjela obući i tako je izvukao niz stepenice i van kuće.

– P.L. je zadobila lake povrede po glavi, vratu, leđima i lijevoj potkoljenici, uključujući i prelom nosnih kostiju – navedeno je u optužnici.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!