Banjaluka

Od aprila novi ciklus besplatnih treninga: Poziv sportskim organizacijama

Novi ciklus sufinansiranja članiranina u sportskim organizacijama u okviru projekta „Sport dostupan djeci“ počinje već narednog mjeseca.

Loading...

Za te namjene biće izdvojeno 77.000 KM, koje će biti raspoređene putem javnog poziva koji je danas raspisalo nadležno Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

– U cilju uključivanja što većeg broja djece u sportske aktivnosti, pozivamo sve klasifikovane sportske organizacije sa teritorije grada Banja Luka u sportovima prve i druge kategorije da se u narednih deset dana prijave na javni poziv i na taj način učestvuju u realizaciji projekta „Sport dostupan djeci“ – kazali su iz resornog odjeljenja, ističući da su ovim projektom zadovoljni i roditelji, koji su kroz program sufinansiranja članarina znatno rasterećeni.

Kako su naveli, „Sport dostupan djeci“, koji je kao novina počeo da se realizuje od prošle godine, podrazumijeva sufinansiranje članarina u klasifikovanim sportskim organizacijama koje mogu da podnesu zahtjeve za subvencionisanje članarina u dvije najniže kategorije koje se nalaze u sistemu takmičenja matičnog sportskog saveza u skladu sa odobrenim brojem za jednu sportsku granu.

Prijavljivanje na javni poziv vrši se u skladu sa propisanim obrascem SČ – Sportske članarine – Zahtjev za učešće u realizaciji projekta „Sport dostupan djeci“, koji je naznačen u tekstu javnog poziva.

Grad će sa izabranim sportskim organizacijama preko kojih će se sprovoditi ovaj projekat potpisati ugovor, kojim se definiše broj i iznos sufinansiranih članarina, period realizacije projekta, prava i obaveze korisnika tih članarina, izvještaj i kontrola realizacije projekta.

Preuzmite:
Javni poziv za učešće u realizaciji projekta „Sport dostupan djeci“

Prateći obrazac SČ

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!